
Beregn pris på pipe
Med vår pipekalkulator kan du beregne pris og bestille pipe
Midlertidig tom på lager
Utstilt hos
S-varme Seljord
Dette er en av de flotteste og beste leireovner på markedet. Innvendig diameter er 94 cm.
God plass til 3-4 pizza eller inntil 6-10 brød. Ovnen oppnår ca 370 ° C etter ca 1,5 time. Denne bakerovnen har stor kapasitet, og det er fullt mulig å steke «hundrevis» av pizzaer på 1 dag. Eks: Pizza med tynn bunn er ferdig stekt på ca 90 sek ved 310 ° C i ovnen. Innerst har ovnen et leirelag, så kommer en 7,5 cm. keramisk isolasjonsmatte av silikatfiber og ytterst et værbestandig lag: blanding av betong/harpiks og kork. Dette gjør at ovnen holder godt på varmen. Den har todelt dør, med plass til grillspyd som festes bak og i døren.
Kuplen med pipeuttak leveres i str Kuplen 90, Kuplen 100 Mosaikk, Kuplen 100 og Kuplen 120. Kuplen uten pipe leveres i str Kuplen pizzi 90.
Ovnene håndlages og kan ha små avvik fra bildet.
Se gjerne vår side for spørsmål og svar om bakerovner (FAQ)
Vi har fått en flott video fra en fornøyd kunde! Enjoy! :-)
Godkjenning
Alle bruksklare ovner fra Forno Vero med leirskall, oppfyller de strenge kriteriene for mattrygghet, definert av europeiske standarder: EC 1935/2004 og 2003/2006.
Denne sertifiseringen garanterer forbrukeren sikkerhet for at alle tilberedte matvarer ikke er utsatt for stoffer som kan være helseskadelige.
Dette er også gode nyheter for profesjonelle brukere som er underlagt inspeksjon fra helsemyndighetene, siden det er vanskelig å finne produkter som oppfyller disse standardene for denne grenen av tradisjonelle vedfyrte bakerovner.
Denne ovnen het tidligere Forno Vero Kuplen 100 SE
Mer produktinformasjonMål HxBxL: | 78,5x120x120 mm |
Røykavgang diameter: | 150 mm |
Varmelagring: | Ja |
Røykuttak topp: | Ja |
Masseovn: | Ja |
Utstilt hos oss: | Ja |
Vekt: | 650 kg |
Bruksanvisning bakerovner v2023 | |
Overestemmelse | |
Stenovnskurshefte | |
FV Kuplen Plantegning | |
Kontrollerklæring.pdf |
Beregn frakt til postnummer:
Finn en montør i ditt nærområde: