
Bakerovnkurs, tradisjonsmat 27/9 -25
2 500,-
Meld deg på kurs og lær hvordan du lykkes med matlaging i steinovn.
Bodil lærer deg alt om surdeigsbakst, langtidsteiking av kjøtt, kaker, pizza og alt du ellers måtte lure på av baking i steinovn. Det blir også en gjennomgang av økologi i bakst, funksjon, innfyring og praktisk bruk og vedlikehold.
Kursene holdes hos oss i Seljord, Telemark
Kursstart: kl. 10
Påmeldingsfrist: 28. august
Klikk her for mer utfyllende informasjon om kurset
MERK:
Vi tar bilder/video på kursene for videre markedsføring. Om du ikke ønsker å bli tatt bilder av til bruk for dette formålet, vær vennlig å gi oss beskjed om dette.
Refusjonsbetingelser for påmeldt kurs:
3 uker før kursstart: 50%
1 uke før kursstart: ingen refusjon
Ved for få påmeldinger forbeholder vi oss retten til å avlyse kurs.
Mer produktinformasjonTilbehør bakeovn: | Ja |
Bakerovnskurs 2025 |
Beregn frakt til postnummer:
Finn en montør i ditt nærområde: